divendres, 15 d’agost de 2014

Blogger Traveller - Gelat d'Avellana

"Recordad que podéis leer este post en cualquier otro idioma gracias al traductor de la barra lateral!"

Ja som agost... sembla mentida. Suposo que cada any em passa el mateix i ho oblido, però em dóna la sensació que els dies tenen menys hores que abans!!!!

Bé, aquest mes, Mi dulce de melocotón ha escollit la paraula GELAT per fer-nos viatjar! És un gran moment per evadir-nos una mica els que no tenim la sort d'estar tombant per platges paradisíaques, paisatges exòtics o boscos verds i frondosos!

Des de Som al Sud vam visitar, com cada any, la Fira de l'Avellana de Riudoms, però aquest cop la càmera va enfocar un detall molt concret i refrescant: el Gelat d'Avellana!
Així doncs, en una fira tradicional, plena de paradetes de productes artesanals, atraccions i activitats varies i tot tipus de derivats de l'avellana!

Us en deixem un petit tast...




I aquí, part de la maquinària utilitzada per triar les avellanes i separar-les de fulles branques i pedres.




Si us heu quedat amb més ganes de gelat, aquí en trobareu moltíssims!

5 comentaris :

  1. que lindas Fotos !! y muy provocativo el helado de avellana.
    beso

    ResponElimina
  2. m'ha encantat sobretot les fotos sobre el procés de la selección d'avellanes.

    ResponElimina
  3. las últimas fotos son preciosas!! me han gustado mucho.
    el helado de avellana debe estar riquísimo.
    besos

    ResponElimina
  4. Mmmm, avellanas! Delicia!

    http://pensarenviajar.blogspot.com.ar/

    ResponElimina
  5. Qué bonitas fotos! les avellanes..mmmm!!! musutxus!

    ResponElimina